9 jul. 2020
Wat moet ik weten als ik bouwgrond koop?
Ben je op zoek naar een stuk bouwgrond om er de woning van je dromen op te bouwen? Wij begeleiden je graag in je zoektocht met enkele tips & tricks.
Lees meer
25 mei 2020
De vastgoedsector op de digitale snelweg...
In deze bijzondere COVID-19 tijden wordt onze creativiteit enorm uitgedaagd. Eén ding is duidelijk: de verdere digitale uitrol in de vastgoedwereld zit in een stroomversnelling! Hoe wij dit aanpakken bij Huys Médard, dat ontdek je hier.
Lees meer
22 apr. 2020
Bouwen of verbouwen in post woonbonustijden.
Eén ding is duidelijk! Een allesomvattend antwoord bestaat er niet, want alles wordt bepaald aan de hand van diverse factoren. Een belangrijke factor is ongetwijfeld de fiscaliteit! Vorige keer lieten we ons licht schijnen op de verlaagde registratierechten na het afschaffen van de woonbonus, maar wat met de federale woonbonus? En wat houdt een rechtenvermindering in? DEEL II: RECHTENVERMINDERING & FEDERALE WOONBONUS
Lees meer
3 apr. 2020
Bouwen of verbouwen, that's the question!
De Belg heeft nog steeds een baksteen in de maag… Het verwerven van een onroerend goed is investeren in de toekomst! Dé hamvraag is, wat is het voordeligst? Nieuwbouw of renovatie? We werpen ons licht graag de komende weken op de fiscaliteit in post woonbonus - tijden én trachten hierop een antwoord te vinden! DEEL I: VERLAAGDE REGISTRATIERECHTEN
Lees meer
10 mrt. 2020
You never have a second chance to make a first impression!
De beslissing om je eigendom te koop te zetten gebeurt niet over één nacht ijs. Bij een goede partnerkeuze wordt er gestart met een correcte waardebepaling. Vervolgens wordt de woning gepresenteerd. Hoe we dit concreet aan pakken? We vertellen je er graag meer over! Je maakt immers maar éénmaal een eerste indruk! STAP 3: EEN KNAPPE PRESENTATIE!
Lees meer
3 mrt. 2020
Een realistische prijszetting is de sleutel naar succes!
We zagen al eerder dat bij het verkopen van je huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw een goede partnerkeuze de eerste stap is tot een succesvolle verkoop. Deze week belichten we de correcte vraagprijs, want een realistische prijszetting is van essentieel belang bij het in de markt zetten van je eigendom! Deze week, STAP 2: DE JUISTE PRIJS!
Lees meer