30 nov. 2020
Hoe vind je de woning van je dromen?
Een woning kopen doe je niet op één, twee, drie… Neem er je tijd voor, want een goede voorbereiding is de sleutel tot succes! Ontdek hier 5 stappen om een geslaagde ‘Huizenjager’ te worden!
Lees meer
3 nov. 2020
Eenmaal, andermaal,... VERKOCHT!
Vastgoed is hot, de markt staat onder druk en de kandidaat – kopers reageren vaak zenuwachtig… Bieden onder gesloten omslag is in trek en openbare verkopen online reeds goed ingeburgerd.
Lees meer
2 nov. 2020
VASTGOEDNIEUWS 'Najaarseditie'
De digitale weergave van de 2de editie van 'VASTGOEDNIEUWS', het krantje van Huys Médard bedeeld over gemeente Koksijde - Oostduinkerke, stad Nieuwpoort én stad Veurne. Uitgave: Najaar 2020 - Editie II
Lees meer
27 okt. 2020
Alles wat je moet weten over een casco - woning!
“Het pand staat casco”, een veel gehoorde uitdrukking in de bouw - & vastgoedsector, maar wat zijn de voor - & nadelen?
Lees meer
28 aug. 2020
Het huurdossier: Hoe creëer je maximaal huurrendement?
Denk je er ook aan om je eigendom te verhuren om extra inkomsten te genereren? Een huurrendement van 3 à 4 % klinkt aanlokkelijk, zeker in deze bijzondere tijden! Hoe maak ik van mijn investering een rendabele belegging?
Lees meer
21 aug. 2020
Het huurdossier: Alles wat je moet weten als je gaat verhuren...
Investeren in vastgoed is altijd een goed idee én zeker aan de kust! Een 2de stek is niet noodzakelijk een tweede verblijf, maar kan ook als investering dienen. De rentevoeten blijven historisch laag én velen zien een vastgoedbelegging als veilig, maar ook als een middel om hoger rendement te behalen. Het klassieke spaarboekje maakt meer en meer plaats voor het genereren van mooie huuropbrengsten.
Lees meer