28 aug. 2020
Het huurdossier: Hoe creëer je maximaal huurrendement?
Denk je er ook aan om je eigendom te verhuren om extra inkomsten te genereren? Een huurrendement van 3 à 4 % klinkt aanlokkelijk, zeker in deze bijzondere tijden! Hoe maak ik van mijn investering een rendabele belegging?
Lees meer
21 aug. 2020
Het huurdossier: Alles wat je moet weten als je gaat verhuren...
Investeren in vastgoed is altijd een goed idee én zeker aan de kust! Een 2de stek is niet noodzakelijk een tweede verblijf, maar kan ook als investering dienen. De rentevoeten blijven historisch laag én velen zien een vastgoedbelegging als veilig, maar ook als een middel om hoger rendement te behalen. Het klassieke spaarboekje maakt meer en meer plaats voor het genereren van mooie huuropbrengsten.
Lees meer
10 aug. 2020
Ga in zee met Huys Médard voor een vlotte verkoop!
Een huis of appartement zelf verkopen lijkt voor velen een makkie! Toegegeven, het klimaat zit snor met de stabiele huizenmarkt en we genieten momenteel van lage rentevoeten. Toch is niet alles vanzelfsprekend. Waarom je toch best in zee gaat met een professional zetten we graag op een rijtje.
Lees meer
16 jul. 2020
VASTGOEDNIEUWS 'Zomereditie'
De digitale weergave van de 1ste editie van 'VASTGOEDNIEUWS', een krantje van Huys Médard bedeeld over kustgemeenten Koksijde - Oostduinkerke, Nieuwpoort & stad Veurne. Uitgave: Zomer 2020 - Editie I
Lees meer
3 mrt. 2020
Een realistische prijszetting is de sleutel naar succes!
We zagen al eerder dat bij het verkopen van je huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw een goede partnerkeuze de eerste stap is tot een succesvolle verkoop. Deze week belichten we de correcte vraagprijs, want een realistische prijszetting is van essentieel belang bij het in de markt zetten van je eigendom! Deze week, STAP 2: DE JUISTE PRIJS!
Lees meer
25 feb. 2020
Je woning verkopen valt of staat met een goede partnerkeuze!
Je huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw verkopen doe je immers niet zo maar… Daarom nemen we je mee in een 5 stappenplan die jou naar de perfecte verkoop moet leiden. Elke week lichten we een tipje van de sluier op! Deze week, STAP 1: EEN GOEDE PARTNERKEUZE!
Lees meer