22 jul. 2021
Het belang van een degelijke waardebepaling
Het bepalen van een correcte waarde van een onroerend goed is van kapitaal belang. Een te hoge vraagprijs jaagt potentiële kopers weg waardoor het verkoopproces wordt verlengd. Een te lage prijszetting is nefast voor de portemonnee. Een realistische prijszetting is de sleutel naar succes!
Lees meer
1 jul. 2021
Investeren in bakstenen, een goed idee!
Investeren in vastgoed is nog nooit zo aantrekkelijk geweest als de voorbije jaren. De spaarrekeningen brengen nauwelijks op en vastgoed zorgt voor de stabiele winst waar iedereen van droomt! We geven je graag enkele investeringstips mee.
Lees meer
17 jun. 2021
VASTGOEDNIEUWS 'Zomereditie'
De digitale weergave van de 3de editie van 'VASTGOEDNIEUWS', het krantje van Huys Médard is een feit! Lees deze hier na! Uitgave: Zomer 2021 - Editie III
Lees meer
27 mei 2021
Verhoog de verkoopwaarde van je woning!
Ben je van plan om je woning te verkopen en wil je er een zo hoog mogelijke prijs voor krijgen? Dan kan het lonen om al enkele renovatiewerken uit te voeren.
Lees meer
4 mrt. 2021
De spelregels bij het uitbrengen van een bod:
Een bod uitbrengen op een woning doe je beter niet in een opwelling. Toch is het een handig instrument om de woning van je dromen niet door je vingers te zien glippen. Hoe je dat best doet vatten we hier voor je samen!
Lees meer
2 feb. 2021
Vergroening van de woningmarkt in hogere versnelling!
Een nieuw jaar brengt altijd een aantal nieuwigheden & veranderingen met zich mee. Dat is op de woningmarkt niet anders. Heb je plannen om te kopen, te bouwen of te verbouwen? We geven je graag een opsomming van de nieuwe premies, hogere tegemoetkomingen, renteloze leningen,…
Lees meer