28 aug. 2020
Het huurdossier: Hoe creëer je maximaal huurrendement?
Denk je er ook aan om je eigendom te verhuren om extra inkomsten te genereren? Een huurrendement van 3 à 4 % klinkt aanlokkelijk, zeker in deze bijzondere tijden! Hoe maak ik van mijn investering een rendabele belegging?
Lees meer
21 aug. 2020
Het huurdossier: Alles wat je moet weten als je gaat verhuren...
Investeren in vastgoed is altijd een goed idee én zeker aan de kust! Een 2de stek is niet noodzakelijk een tweede verblijf, maar kan ook als investering dienen. De rentevoeten blijven historisch laag én velen zien een vastgoedbelegging als veilig, maar ook als een middel om hoger rendement te behalen. Het klassieke spaarboekje maakt meer en meer plaats voor het genereren van mooie huuropbrengsten.
Lees meer
10 aug. 2020
Ga in zee met Huys Médard voor een vlotte verkoop!
Een huis of appartement zelf verkopen lijkt voor velen een makkie! Toegegeven, het klimaat zit snor met de stabiele huizenmarkt en we genieten momenteel van lage rentevoeten. Toch is niet alles vanzelfsprekend. Waarom je toch best in zee gaat met een professional zetten we graag op een rijtje.
Lees meer
16 jul. 2020
VASTGOEDNIEUWS 'Zomereditie'
De digitale weergave van de 1ste editie van 'VASTGOEDNIEUWS', een krantje van Huys Médard bedeeld over kustgemeenten Koksijde - Oostduinkerke, Nieuwpoort & stad Veurne. Uitgave: Zomer 2020 - Editie I
Lees meer
26 mrt. 2020
Verkocht, maar onze taak zit er nog niet op...
Proficiat; je eigendom is verkocht! En nu het correct afhandelen van de koop. We helpen je met de administratie, van de ondertekening van de verkoopovereenkomst tot het afleveren van het dossier bij de notaris. Deze 5de én laatste stap in het verkoopproces lichten we graag verder toe… STAP 5: VERKOCHT!
Lees meer
17 mrt. 2020
Vlotte onderhandelingen in een huiselijke sfeer
Het is zo ver; een potentiële koper biedt zich aan, een mogelijke verkoop hangt in de lucht… Het is nu een kwestie van de kandidaat - koper te overtuigen over een akkoord waarbij de koper én de verkoper zich allebei goed voelen… win-win! Het is nu aan de makelaar om zijn onderhandelingstalent te gebruiken. Deze cruciale stap lichten we deze week toe. STAP 4: VLOTTE ONDERHANDELINGEN!
Lees meer