10 aug. 2020
Ga in zee met Huys Médard voor een vlotte verkoop!
Een huis of appartement zelf verkopen lijkt voor velen een makkie! Toegegeven, het klimaat zit snor met de stabiele huizenmarkt en we genieten momenteel van lage rentevoeten. Toch is niet alles vanzelfsprekend. Waarom je toch best in zee gaat met een professional zetten we graag op een rijtje.
Lees meer
16 jul. 2020
VASTGOEDNIEUWS 'Zomereditie'
De digitale weergave van de 1ste editie van 'VASTGOEDNIEUWS', een krantje van Huys Médard bedeeld over kustgemeenten Koksijde - Oostduinkerke, Nieuwpoort & stad Veurne. Uitgave: Zomer 2020 - Editie I
Lees meer
26 mrt. 2020
Verkocht, maar onze taak zit er nog niet op...
Proficiat; je eigendom is verkocht! En nu het correct afhandelen van de koop. We helpen je met de administratie, van de ondertekening van de verkoopovereenkomst tot het afleveren van het dossier bij de notaris. Deze 5de én laatste stap in het verkoopproces lichten we graag verder toe… STAP 5: VERKOCHT!
Lees meer
17 mrt. 2020
Vlotte onderhandelingen in een huiselijke sfeer
Het is zo ver; een potentiële koper biedt zich aan, een mogelijke verkoop hangt in de lucht… Het is nu een kwestie van de kandidaat - koper te overtuigen over een akkoord waarbij de koper én de verkoper zich allebei goed voelen… win-win! Het is nu aan de makelaar om zijn onderhandelingstalent te gebruiken. Deze cruciale stap lichten we deze week toe. STAP 4: VLOTTE ONDERHANDELINGEN!
Lees meer
10 mrt. 2020
You never have a second chance to make a first impression!
De beslissing om je eigendom te koop te zetten gebeurt niet over één nacht ijs. Bij een goede partnerkeuze wordt er gestart met een correcte waardebepaling. Vervolgens wordt de woning gepresenteerd. Hoe we dit concreet aan pakken? We vertellen je er graag meer over! Je maakt immers maar éénmaal een eerste indruk! STAP 3: EEN KNAPPE PRESENTATIE!
Lees meer
3 mrt. 2020
Een realistische prijszetting is de sleutel naar succes!
We zagen al eerder dat bij het verkopen van je huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw een goede partnerkeuze de eerste stap is tot een succesvolle verkoop. Deze week belichten we de correcte vraagprijs, want een realistische prijszetting is van essentieel belang bij het in de markt zetten van je eigendom! Deze week, STAP 2: DE JUISTE PRIJS!
Lees meer