1 feb. 2021
Huys Médard in Tij-dingen: "Het is ons levenswerk dat we samen uitbouwen met hart en ziel"
Tij-dingen, het gemeentelijk infoblad van Koksijde - Oostduinkerke, ging op gesprek bij een tweede ondernemer uit de vastgoedsector: Gilles Veranneman en Bart Bostoen van Huys Médard. Vastgoed is ook bij hen de basis waarop ze bouwen.
Lees meer
7 jan. 2021
Komt er een kentering in de vastgoedprijzen?
Dat 2020 op alle vlakken uitdagend jaar was, hoeven we niet te vertellen. Er werd hoopvol uitgekeken naar het overgangsjaar, 2021. Hoe vertaalt dit zich op de vastgoedmarkt? Krijgen we voor het eerst een kentering in de vastgoedprijzen, die sinds 1990 alleen maar gestegen zijn; met uitzondering van 2008, het jaar van de financieel – economische crisis?
Lees meer
28 dec. 2020
Het Coronajaar op de vastgoedmarkt doorlicht:
Na het wegvallen van de woonbonus begin dit jaar werd er met enige onzekerheid uitgekeken naar de evolutie van de vastgoedmarkt. De twee kernvragen waren: hoe sterk zou het aantal transacties teruglopen en wat zouden de verkoopsprijzen doen? Niemand had een vermoeden dat een wereldwijde pandemie het leven grondig door elkaar ging schudden met alle gekende gevolgen van dien…
Lees meer
30 nov. 2020
Hoe vind je de woning van je dromen?
Een woning kopen doe je niet op één, twee, drie… Neem er je tijd voor, want een goede voorbereiding is de sleutel tot succes! Ontdek hier 5 stappen om een geslaagde ‘Huizenjager’ te worden!
Lees meer
3 nov. 2020
Eenmaal, andermaal,... VERKOCHT!
Vastgoed is hot, de markt staat onder druk en de kandidaat – kopers reageren vaak zenuwachtig… Bieden onder gesloten omslag is in trek en openbare verkopen online reeds goed ingeburgerd.
Lees meer
27 okt. 2020
Alles wat je moet weten over een casco - woning!
“Het pand staat casco”, een veel gehoorde uitdrukking in de bouw - & vastgoedsector, maar wat zijn de voor - & nadelen?
Lees meer