28 sep. 2020
Investeren in een appartement als beleggingsinstrument:
Je kan er niet om heen, overal zie je een appartementisering van de woningmarkt. Nieuwbouwappartementen schieten als paddestoelen uit de grond; een evolutie die al decennia lang bekend is aan de kust, maar de jongste jaren zien we deze trend tot zelfs in het diep landelijk gebied. Overaanbod? Nee hoor, want jaar na jaar gaat de gemiddelde prijs van een appartement er op vooruit! Investeren in een appartement moet je eigenlijk meer als een beleggings – dan een vastgoedtransactie zien. Hoe? We vertellen je er alles over!
Lees meer
28 aug. 2020
Het huurdossier: Hoe creëer je maximaal huurrendement?
Denk je er ook aan om je eigendom te verhuren om extra inkomsten te genereren? Een huurrendement van 3 à 4 % klinkt aanlokkelijk, zeker in deze bijzondere tijden! Hoe maak ik van mijn investering een rendabele belegging?
Lees meer
21 aug. 2020
Het huurdossier: Alles wat je moet weten als je gaat verhuren...
Investeren in vastgoed is altijd een goed idee én zeker aan de kust! Een 2de stek is niet noodzakelijk een tweede verblijf, maar kan ook als investering dienen. De rentevoeten blijven historisch laag én velen zien een vastgoedbelegging als veilig, maar ook als een middel om hoger rendement te behalen. Het klassieke spaarboekje maakt meer en meer plaats voor het genereren van mooie huuropbrengsten.
Lees meer
10 aug. 2020
Ga in zee met Huys Médard voor een vlotte verkoop!
Een huis of appartement zelf verkopen lijkt voor velen een makkie! Toegegeven, het klimaat zit snor met de stabiele huizenmarkt en we genieten momenteel van lage rentevoeten. Toch is niet alles vanzelfsprekend. Waarom je toch best in zee gaat met een professional zetten we graag op een rijtje.
Lees meer
16 jul. 2020
VASTGOEDNIEUWS 'Zomereditie'
De digitale weergave van de 1ste editie van 'VASTGOEDNIEUWS', een krantje van Huys Médard bedeeld over kustgemeenten Koksijde - Oostduinkerke, Nieuwpoort & stad Veurne. Uitgave: Zomer 2020 - Editie I
Lees meer
9 jul. 2020
Wat moet ik weten als ik bouwgrond koop?
Ben je op zoek naar een stuk bouwgrond om er de woning van je dromen op te bouwen? Wij begeleiden je graag in je zoektocht met enkele tips & tricks.
Lees meer