17 mrt. 2020
Vlotte onderhandelingen in een huiselijke sfeer
Het is zo ver; een potentiële koper biedt zich aan, een mogelijke verkoop hangt in de lucht… Het is nu een kwestie van de kandidaat - koper te overtuigen over een akkoord waarbij de koper én de verkoper zich allebei goed voelen… win-win! Het is nu aan de makelaar om zijn onderhandelingstalent te gebruiken. Deze cruciale stap lichten we deze week toe. STAP 4: VLOTTE ONDERHANDELINGEN!
Lees meer
10 mrt. 2020
You never have a second chance to make a first impression!
De beslissing om je eigendom te koop te zetten gebeurt niet over één nacht ijs. Bij een goede partnerkeuze wordt er gestart met een correcte waardebepaling. Vervolgens wordt de woning gepresenteerd. Hoe we dit concreet aan pakken? We vertellen je er graag meer over! Je maakt immers maar éénmaal een eerste indruk! STAP 3: EEN KNAPPE PRESENTATIE!
Lees meer
3 mrt. 2020
Een realistische prijszetting is de sleutel naar succes!
We zagen al eerder dat bij het verkopen van je huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw een goede partnerkeuze de eerste stap is tot een succesvolle verkoop. Deze week belichten we de correcte vraagprijs, want een realistische prijszetting is van essentieel belang bij het in de markt zetten van je eigendom! Deze week, STAP 2: DE JUISTE PRIJS!
Lees meer
25 feb. 2020
Je woning verkopen valt of staat met een goede partnerkeuze!
Je huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw verkopen doe je immers niet zo maar… Daarom nemen we je mee in een 5 stappenplan die jou naar de perfecte verkoop moet leiden. Elke week lichten we een tipje van de sluier op! Deze week, STAP 1: EEN GOEDE PARTNERKEUZE!
Lees meer