27 apr. 2021
Huys Médard steunt 'Ride to Unite'!
Een jaar geleden werd Minne, het dochtertje van Charlotte en Leendert, opnieuw kerngezond verklaard na een heel zware RSV – infectie en een wekenlange tussenkomst van de specialisten in het Kinderziekenhuis Prinses Elisabeth van het UZ Gent. Met een fundraising van op de fiets wil papa Leendert samen met enkele vrienden zijn dankbaarheid aan het UZ Gent tonen. Ze fietsen samen 1.000 kilometer in vijf dagen; met vertrek op dinsdag 11 mei te Oudenaarde met aankomst op zaterdag 15 mei op de top van de Mont Ventoux. Uiteraard steunt Huys Médard dit nobel initiatief!
Lees meer
22 apr. 2021
De evolutie in onze manier van wonen
Dat de pandemie een grote impact op onze manier van leven zou hebben, was al snel duidelijk. Dit in combinatie met een evolutie van een heel andere manier van wonen; denk maar aan telewerk, meer nood aan technologie in huis, co-housing, compacter wonen, energiezuiniger én milieuvriendelijker… Deze trends beïnvloeden onze manier van wonen anno 2021!
Lees meer
13 apr. 2021
6 Tips bij het verhuren van een woning!
Investeren in vastgoed is een interessante en veilige belegging in tijden van wispelturige beurzen én minimale spaarboekopbrengsten. Haal het maximale uit je vastgoed én ga voor opbrengsteigendommen door voor verhuur te kiezen.
Lees meer
27 mrt. 2021
Nieuwe maatregelen i.k.v. COVID - 19 pandemie
We blijven tot je dienst én kunnen je blijven ontvangen na het maken van een afspraak. Lees de nieuwe maatregelen die van kracht zijn sinds zaterdag 27/03/2021 voor de komende 4 weken tot en met zondag 25/04/2021.
Lees meer
4 mrt. 2021
De spelregels bij het uitbrengen van een bod:
Een bod uitbrengen op een woning doe je beter niet in een opwelling. Toch is het een handig instrument om de woning van je dromen niet door je vingers te zien glippen. Hoe je dat best doet vatten we hier voor je samen!
Lees meer
25 feb. 2021
Wacht niet tot de lente én zet nu reeds je eigendom te koop!
Een oude wijsheid beweert dat de beste periode om je woning te verkopen, de lente is, maar klopt dit wel? Je huis, appartement of bouwgrond op de markt gooien voor het einde van de winter is eigenlijk nog beter!
Lees meer