2 nov. 2020
VASTGOEDNIEUWS 'Najaarseditie'
De digitale weergave van de 2de editie van 'VASTGOEDNIEUWS', het krantje van Huys Médard bedeeld over gemeente Koksijde - Oostduinkerke, stad Nieuwpoort én stad Veurne. Uitgave: Najaar 2020 - Editie II
Lees meer
27 okt. 2020
Alles wat je moet weten over een casco - woning!
“Het pand staat casco”, een veel gehoorde uitdrukking in de bouw - & vastgoedsector, maar wat zijn de voor - & nadelen?
Lees meer
5 okt. 2020
Een handelspand als belegging, een slimme investering?
Elke crisis brengt opportuniteiten met zich mee; zo is het nu het moment om volop te investeren! Vastgoed is hierbij een gegeerd goed, maar heb je al eens gedacht om te beleggen in commercieel vastgoed?
Lees meer
28 sep. 2020
Investeren in een appartement als beleggingsinstrument:
Je kan er niet om heen, overal zie je een appartementisering van de woningmarkt. Nieuwbouwappartementen schieten als paddestoelen uit de grond; een evolutie die al decennia lang bekend is aan de kust, maar de jongste jaren zien we deze trend tot zelfs in het diep landelijk gebied. Overaanbod? Nee hoor, want jaar na jaar gaat de gemiddelde prijs van een appartement er op vooruit! Investeren in een appartement moet je eigenlijk meer als een beleggings – dan een vastgoedtransactie zien. Hoe? We vertellen je er alles over!
Lees meer
10 aug. 2020
Ga in zee met Huys Médard voor een vlotte verkoop!
Een huis of appartement zelf verkopen lijkt voor velen een makkie! Toegegeven, het klimaat zit snor met de stabiele huizenmarkt en we genieten momenteel van lage rentevoeten. Toch is niet alles vanzelfsprekend. Waarom je toch best in zee gaat met een professional zetten we graag op een rijtje.
Lees meer
16 jul. 2020
VASTGOEDNIEUWS 'Zomereditie'
De digitale weergave van de 1ste editie van 'VASTGOEDNIEUWS', een krantje van Huys Médard bedeeld over kustgemeenten Koksijde - Oostduinkerke, Nieuwpoort & stad Veurne. Uitgave: Zomer 2020 - Editie I
Lees meer