29 jan. 2022
Boek je 'Valentijnsverblijf' en krijg een gratis ontbijt!
Wie een romantisch 'Valentijnsweekendje' boekt uit het beschikbare aanbod van 'Vakantieverhuur' krijgt een gratis ontbijt voor 2 personen er bovenop bij Tearoom 'Amadeus' te Oostduinkerke - Bad!
Lees meer
30 dec. 2021
Het Vlaamse Klimaatplan én de impact op vastgoed!
De ophef rond het Vlaamse Klimaatplan in de rand van de klimaattop in Glasgow is al verdwenen maar toch zullen de nieuwe maatregelen een impact hebben op de woningmarkt. We vertellen het je in een notendop.
Lees meer
17 dec. 2021
Overwinteren in Spanje, dichterbij dan je denkt!
De Belg en zijn spreekwoordelijke baksteen in de maag. Deze baksteen overstijgt tegenwoordig de nationale grenzen. Investeren in Spaans vastgoed is hot and trending. Het aangename klimaat speelt hierbij een grote rol, maar bovendien is Spanje ook heel toegankelijk en kortbij. Dit gecombineerd met een goedkoper leven waarbij je levenskwaliteit stijgt, je koopkracht toe neemt en vastgoedprijzen die gemiddeld lager liggen dan aan onze Belgische kust, zorgen ervoor dat overwinteren in Spanje geen droom meer hoeft te zijn!
Lees meer
25 nov. 2021
Wijziging van het Vlaamse registratierecht vanaf 2022!
Een hot topic in de Vlaamse vastgoedwereld is ongetwijfeld de registratiebelasting die vanaf 1 januari 2022 wijzigt! Dit verkooprecht is belangrijk voor je budget, als je van plan bent om een huis of appartement aan te schaffen. Hoeveel belasting je exact betaalt bij de aankoop van een woning vanaf 1 januari 2022, lees je verder in deze blog!
Lees meer
9 nov. 2021
De energiefactuur oververhit!
Brandend actueel, de energieprijzen swingen de pan uit, de markt staat in brand! Wacht niet op de overheid, maar maak je woning energiezuiniger door middel van een energieaudit. Lees de tips en tricks en bespaar vanaf vandaag al!
Lees meer
9 sep. 2021
Het bepalen van een juiste huurprijs!
Een woning verhuren zonder zorgen begint met het bepalen van de juiste huurprijs! Hoe begin je eraan? En wat is redelijk?
Lees meer