Verkoop jouw eigendom zonder zorgen

Cocoon by Médard

Huren of leasen van meubelen voor je (huur-)eigendom

Cocoon by Médard is een unieke service aan de Westkust waarbij je je interieur kan huren of leasen. Je kan de huur of leasing na de overeengekomen termijnen stopzetten, verlengen of je kan de stukken aankopen. Ben je jouw interieur beu? Dan wissel je deze gewoon in.

Huys Médard ging voor deze dienstverlening namelijk een exclusief partnership aan met een gekende meubelleasefirma. Niet alleen meubels, maar ook elektronica, verlichting en zelfs tuinmeubelen kunnen in dit pakket worden voorzien. Door de jarenlange ervaring van onze partner in de meubelsector kunnen we je een bijzonder ruim gamma aanbieden in elke prijscategorie, steeds met een kritisch oog voor kwaliteit.

Voor wie?

Deze innoverende dienst leent zich perfect voor mensen die een pand huren voor een vooraf bepaalde termijn. Een tijdelijke inrichting nodig? Dan is ‘Cocoon by Médard’ ideaal voor jou.

  • Deze dienst is dan ook perfect voor zij die iets willen huren op korte termijn en zich willen ontzorgen op vlak van de inrichting.
  • Ook voor wie een verhuis naar de Belgische Westkust op het oog heeft is Cocoon een interessante optie. In afwachting van het juiste pand op de markt (bekijk zeker ons aanbod!) kan je een testjaartje inlassen in een huurwoning, meubels inclusief.
  • Ten slotte is Cocoon ook interessant voor wie investeringsvastgoed wil verhuren. Volledig gemeubelde appartementen aan de Belgische Kust bieden interessante perspectieven naar rendement. Wij adviseren je graag!

Cocoon by Médard verlost je bovendien ook van alle verhuisperikelen: alle meubelen worden netjes en onbeschadigd aan huis bezorgd en na afloop weer opgehaald. Jawel: service tot in de puntjes.

Meer info of prijzen ontvangen?

Wil je graag meer info over onze Cocoonpakketten, of wil je hiervoor een prijsvoorstel ontvangen?

Neem gerust contact op met Bart. Hij kan je bovendien ook informeren over onze comfortdienst: een checklist door jou gekozen punten om het dagdagelijks beheer van je opbrengsteigendom door ons te laten opvolgen.