Op zoek naar een woning?
Zoeken
Op zoek naar een woning?
Zoeken

Over Huys Médard

Huys Médard is een dynamisch immokantoor gespecialiseerd in de verkoop en (vakantie)verhuur van vastgoed in de Westhoek. Bij ons staat jouw project centraal. Door ons uniek en vernieuwend commissiesysteem bepaal jij zelf hoeveel commissie je op de verkoop van je pand of woning wil afstaan.

Niet verkopen, maar verhuren (jaarrond of seizoensverhuur)? Ook dan ben je bij Huys Médard aan het juiste adres. Via onze ‘Comfort’- en ‘Cocoon’ -pakketten bepaal jij hoe we jou bijstaan.

Hopelijk tot snel?

Kirke, Bart & Gilles.

Uniek commissiesysteem

Huys Médard onderscheidt zich door een uniek en transparant commissiesysteem. Je kiest als verkoper één van onze drie tariefplannen: goud, zilver of brons. Hierbij bepaal je zelf hoe intensief je de begeleiding bij de verkoop van jouw pand of woning door ons wil hebben.

Nog geen idee wat te verwachten van de verkoop van jouw pand? Wij geven je graag een idee tijdens een eerste gesprek en bezorgen je een gratis waardebepaling met gepast advies van jouw woning. Contacteer ons via deze link voor jouw gratis schatting.

Goud
Zilver
Brons

NIEUWS

Interessant vastgoednieuws:

26 mei 2023
Wat is de beste verkoopsprijs voor mijn woning?
Dat is in vastgoedland ongetwijfeld de meest pertinente vraag! Alles begint bij een juiste waardebepaling. Je moet immers met verschillende factoren rekening houden om een correcte marktzetting te stellen.
Lees meer
27 dec. 2022
Huurindexatie en de relatie met een gunstig energielabel...
De stijgende energieprijzen hebben niet alleen hun weerslag op onze portemonnee, ook bestuursmatig neemt de overheid drastische beslissingen. Sinds 1 oktober vaardigde de Vlaamse regering een decreet uit waardoor de huurprijzen van woningen die onvoldoende energiezuinig zijn niet meer of slechts gedeeltelijk geïndexeerd kunnen worden. Dit betekent dat de mogelijkheid tot indexatie voortaan wordt gekoppeld aan het gerealiseerde energiepeil van de huurwoning.
Lees meer
7 nov. 2022
Hou je klaar, het asbestattest komt eraan...
Ondanks het verbod op asbest zijn er nog altijd asbestproducten verwerkt in woningen uit het verleden. Om dit in kaart te brengen, besliste de overheid om verkopers te verplichten om een asbestattest voor te leggen.
Lees meer