Laat jouw eigendom gratis schatten bij Huys Médard

Wie op 't punt staat zijn/haar eigendom te verkopen, vraagt zich in de eerste plaats af wat een correcte en realistische prijs is. De waarde van jouw eigendom laten bepalen is dan ook geen spel. Je wil niet dat iemand er zomaar een gokje op waagt. Bij Huys Médard bouwden we een jarenlange ervaring op. Hierdoor schatten wij de waarde van jouw eigendom in met kennis van zaken en met oog voor de steeds wijzigende vastgoedmarkt. Het mooiste? Deze schatting is volledig gratis.

Voordelen van een goede schatting: sneller verkopen

De juiste prijs op je eigendom kleven lijkt evident, maar dat is het in de praktijk niet altijd. Nochtans is het heel belangrijk voor een vlotte verkoop van jouw woning. Een te hoog ingeschatte vraagprijs jaagt namelijk potentiële kopers weg, zorgt voor een lang aanslepende verkooptermijn en zorgt dan ook voor de nodige frustraties. Een te lage vraagprijs zorgt dan weer voor een onbehaaglijk gevoel. Je wil natuurlijk een marktconforme prijs voor je voormalige eigendom krijgen...

Bij Huys Médard kennen we het belang van een goede prijszetting. Daarom is zo'n schatting bij ons veel meer dan wat nattevingerwerk. We stoppen veel tijd en energie in de analyse van jouw eigendom. In deze berekening nemen we alle aspecten mee, gaande van de ligging, tot de (bewoonbare) oppervlakte, het aanwezige comfort en de staat waarin de woning zich bevindt.

Vraag zelf jouw gratis schatting bij Huys Médard

Alle bovenstaande- en andere factoren nemen we bij Huys Médard in overweging om jou een zo correct mogelijke inschatting te geven van de waarde van je eigendom. Helemaal gratis. Vervolgens bieden we jouw eigendom graag te koop aan in ons netwerk.

Sta jij ook op het punt jouw eigendom te verkopen? Bent u benieuwd naar de waarde ervan? Vul dan onderstaand formulier in, mail ons of bel Gilles. Wij geven jou graag wat extra informatie voor een gratis schatting.

Zij gingen jou vooraf en verkochten hun woning in 2 weken tijd

Dat we bij Huys Médard van aanpakken weten, kan dit gezin alvast beamen. Zij namen ons begin 2020 in vertrouwen voor de verkoop van hun woning nabij het centrum van Deinze.

Na een gratis schatting van hun eigendom, slaagden we erin die binnen een termijn van amper twee weken aan de man te brengen. Dit toont meteen het belang van een realistisch geschatte woning.

Vraag jouw eigen gratis schatting