Verkoop jouw eigendom zonder zorgen

Over Huys Médard

Huys Médard is een dynamisch immokantoor gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van vastgoed in de Westhoek. Bij ons staat jouw project centraal. Door een uniek commissiesysteem en servicediensten ‘Comfort & cocoon by Médard’ onderscheiden we ons van de rest.

Bij ons zit je niet aan de overkant van de onderhandelingstafel, maar naast ons in het salon. Als verkoper krijg je geen nummertje, maar een koffie aangeboden en houden we je steeds op de hoogte van de vooruitgang in jouw dossier.

Do the basics better

Naast een doorgedreven aanpak voor elk project zweren Gilles & Bart ook bij een vakkundige en moderne aanpak. Een professionele fotoreportage en opvallende visibiliteit zijn geen troef, maar een evidentie bij Huys Médard.

Eerder genoemde zaken zijn pas het begin. Online advertenties, inzetten van sociale media, een 360° virtuele tour of video van je woning? Alles kan besproken worden: samen met jou maken we van de verkoop van je pand of woning de best mogelijke ervaring.

Gilles & Bart

Twee kameraden, één passie

Huys Médard is het steeds groeiende verhaal van twee vennoten die tegelijk ook kameraden zijn. Het vastgoedkantoor is gegroeid uit vriendschap, geschoeid op geloof in elkaar en gedreven door één passie: de dienstverlening in de vastgoedwereld een trapje hoger duwen.

We stellen Gilles en Bart graag aan je voor.

Gilles Veranneman

Gilles Veranneman is al jaren actief in de vastgoedsector. Hij kent de markt door en door. Met Huys Médard maakt hij zijn levensdroom waar: een immokantoor runnen, maar dan op een hele aparte en persoonlijke manier. Contacteer Gilles gerust persoonlijk voor een gratis schatting of info over uw pand of woning.

Bart Bostoen

Bart Bostoen is een ondernemer in hart en nieren. Met de grootste zorg staat hij in voor de dagelijkse werking van Huys Médard. Bart voelt mensen goed aan en wendt dit talent aan om klanten een topservice te bieden, helemaal op maat. Met Comfort & Cocoon by Médard brengt hij innovatie in de vastgoedwereld aan de Westkust binnen.