'Costa del Solden', een tweede verblijf in Spanje...


SPAANSE VASTGOEDPRIJZEN BLIJVEN INTERESSANT!

Eenmaal de coronapandemie voorbij is , zal het toerisme zich terug op gang moeten trekken. En crisissen brengen altijd opportuniteiten met zich mee, ook nu. Sinds de bankencrisis van 2008 bereikten de vastgoedprijzen in Spanje een historisch dieptepunt. Een woning kopen werd nog nooit zo goedkoop én menig Belgen vonden hun weg naar de Spaanse Costa’s…

De aantrekkelijke prijzen zorgden er voor dat massaal veel buitenlanders ervoor kozen om in Spanje een tweede verblijf te kopen. Dit leidde wel tot een lichte stijging sinds het dieptepunt van de crisis, maar uit de recentste cijfers blijkt dat ze nog een pak onder de piekprijs liggen. Zo betaal je in de bij de Belgen populairste regio Costa Blanca met bekende standen zoals Benidorm, Denia & Torrevieja nog altijd 34% minder!

De nieuwbouwprojecten zij enorm geëvolueerd, want zowel qua kwaliteit als architectuur sluiten ze heel nauw aan bij wat wij, Belgen verlangen! En Spanje is en blijft een erg stabiel Europees land, vlot & snel bereikbaar, zon gegarandeerd.

Wens je meer info? Wij van Huys Médard hebben een rechtstreekse link met Spanje én zoeken graag mee naar jouw Spaanse droom!