De vastgoedsector op de digitale snelweg...

DIGITAAL WORDT HET NIEUWE NORMAAL!

Van bij de opstart waren we overtuigd dat een vastgoedmakelaar een unieke aanpak moet hanteren om zich te differentiëren. Wij ontwikkelden een zeer gebruiksvriendelijke vastgoedwebsitevoor onze bezoekers. Het publiceren van vastgoed staat centraal en daarbij mochten 360° beelden én een virtuele toer niet ontbreken.

Wie op zoek is naar een woning kan via onze website laten weten hoe zijn of haar droompand eruit ziet. Die data wordt via de software gematched met een eigendom in onze portefeuille. We kozen bewust voor deze achterliggende matchingtool om ook buiten de kantooruren toegankelijk te blijven.

De ondertekening van de verkoopovereenkomst kan perfect via een digitaal tekenplatform gebeuren. Zelfs het verlijden van een notariële akte kan je via een digitale volmacht afhandelen. Hierbij treedt een vertrouwenspersoon of een notarismedewerker op die de akte in jouw plaats tekent. Dit kan via een videoconferentie die door de notaris wordt opgezet. En wees gerust, het gaat hier om een authentieke volmacht die geen enkele ruimte voor discussie laat! Zelfs een huurcontract kan nu digitaal ondertekend worden.

Uiteraard blijft menselijk contact belangrijk én zullen fysieke plaatsbezoeken altijd een essentieel onderdeel blijven van de vastgoedwereld, maar het volledige administratieve luik bij een verkoop of een verhuur kan perfect digitaal afgehandeld worden.

Bij Huys Médard geloven we in een evenwicht tussen persoonlijk contact en efficiënt gebruik van data om uw pand zo snel mogelijk te verkopen of jouw droomhuis te vinden. Dat het voor jullie vooral gemakkelijk en toegankelijk moet blijven is voor ons een vanzelfsprekendheid.