Ga in zee met Huys Médard voor een vlotte verkoop!

VERKOOP IN VERTROUWEN:

Met een verkoop van vastgoed gaan steeds meer complexere regels en valkuilen gepaard. Als je zelf aan de slag gaat riskeer je zaken over het hoofd te zien waardoor er onnodige kosten kunnen ontstaan. Om nog maar over de tijd te zwijgen! Kies dus resoluut voor de ervaring én de kennis die een vastgoedkantoor in huis heeft. Wij verkennen de markt en weten hoe we een woning in de kijker moeten zetten. Uiteraard begint het altijd met de juiste prijs, wij schatten vrijblijvend gratis.

Een woning kopen is een emotionele gebeurtenis. Door de woning aangekleed te presenteren toon je de ziel van jouw thuis. Laat de meubels dus gerust staan. Ook een bloemetje en sfeerverlichting kunnen je woning net dat extraatje geven om de kandidaat-koper over de streep te trekken. Wist je dat er vaak een vastgoedstylist ingeschakeld wordt om de mogelijkheden optimaal tentoon te stellen?

Vervolgens is de online presentatie, in een digitale wereld, van cruciaal belang! Kwalitatieve foto’s , een 360° tour en zelfs een professionele dronevlucht verhogen de verkoopkansen van je woning aanzienlijk. Wij zorgen ervoor dat jouw pand prominent in de kijker staat op de meest bezochte vastgoedsites.

Mispak je ook niet aan het administratieve luik én laat je volledig ontzorgen. Wij weten welke attesten er aangevraagd moeten worden, kennen de technische details, zorgen voor een vlotte opmaak & ondertekening van de verkoopovereenkomst én leveren jouw dossier correct af bij de notaris.

Tenslotte is een vastgoedmakelaar in de eerste plaats een bemiddelaar tussen de kandidaat – koper en de verkoper. Op een ongedwongen en correcte manier gaan we de beste voorwaarden bedingen én onderhandelen we een geslaagde verkoop!

Kortom, vastgoed verkopen doe je in vertrouwen, bij Huys Médard natuurlijk!

Door de voortdurende vraag zijn we altijd op zoek naar eigendommen te koop. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek of een gratis schatting!