Huys Médard steunt 'Ride to Unite'!

MONT VENTOUX BEDWINGEN VOOR HET GOEDE DOEL:

Dinsdag 11 mei is het zo ver, dan springen Leendert Van Hulle samen met 5 enthousiaste vrienden op de fiets om richting de top van de legendarische Tour de France col de Mont Ventoux te rijden! In vijf dagen tijd wordt er hen 1.000 kilometer voor de wielen geschoven.

Dit doen ze om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Fonds Kadee, een initiatief van het kinderziekenhuis Prinses Elisabeth van het UZ Gent. Hiermee wil Leendert zijn dankbaarheid uitdrukken voor de goede zorgen voor Minne (16 maanden), het dochtertje van Leendert & Charlotte Storme. Toen Minne 3 weken oud was, had ze te kampen met een heel zware RSV – infectie waar ze na passage via het ziekenhuis van Waregem en het AZ Sint – Jan in Brugge, naar het UZ Gent werd overgebracht. Daar werd ze twee weken lang opgenomen op de ‘Intensive Care Unit’ waar ze continu beademd werd tot ze uiteindelijk volledig hersteld was.

Uit dankbaarheid richtte de papa van Minne mee de vzw ‘Ride to Unite’ op om zo geld in te zamelen voor Fonds Kadee. Dat geld zal aangewend worden voor heel concrete doelen, zoals voor het verder uitbouwen van de buitenspeeltuin en de speelotheek op de kinderafdeling.

Een nobele daad waarbij wij van Huys Médard graag mee onze duit in het zakje doen!

Voorbije zondag 25 april kwamen Leendert met zijn fietsvrienden van Anzegem afgezakt tot in Oostduinkerke voor een bezoekje aan Huys Médard als training om voldoende kilometers in de benen te krijgen vóór de start op dinsdag 11 mei!