Je woning verkopen valt of staat met een goede partnerkeuze!

STAP 1: EEN GOEDE PARTNERKEUZE

Je bent van plan jouw eigendom te verkopen, dan valt of staat alles met een goede partnerkeuze!

De vastgoedmarkt is in volle beweging én professionele begeleiding is dan ook sowieso raadzaam; bijvoorbeeld al door het kluwen aan administratie die een verkoop zo al met zich teweeg brengt! Jouw eigendom op een zo goed mogelijke wijze in de markt zetten is vandaag de dag de sleutel tot succes!

Laat je hierbij begeleiden door een professional die je hierbij perfect kan ontzorgen door het verkoopproces van begin tot einde in goede banen te leiden. Met Huys Médard haal je alvast de juiste partner in huis als dynamisch vastgoedkantoor, gespecialiseerd in verkoop in de Westhoek. Wij staan garant voor deskundig advies, glasheldere informatie én gebruik van sociale media & online verkoop platforms, dit alles volgens je eigen budget & wensen!

We starten alvast met een persoonlijk gesprek waarbij we eerst aandachtig naar je luisteren, daarna kijken we samen met jouw op welke manier we jouw eigendom het best in de markt zetten. De verkoop via enkel & alleen maar een flyer, een verkoopbord ‘TE KOOP’ te plaatsen én je eigendom in de vitrine uitstallen, ligt ver achter ons… De digitalisering heeft zich zo ver ingezet dat de juiste manier van ‘vermarkten’ van kapitaal belang is.

We spelen in op jouw wensen waarbij jij aan het stuur zit door middel van een loepzuiver flexibel commissieplan. Geen kleine lettertjes, vreemde clausules of andere onaangename verrassingen, maar keuze uit 3 pakketten ‘Goud – Zilver - Brons’ waarin per formule alles klaar & duidelijk wordt uitgelegd op welke manier we jouw eigendom in de markt zetten.

Op regelmatige basis brengen wij jouw op de hoogte welke stappen er ondernomen zijn, hoeveel bezoeken er werden gedaan én hoe de ervaringen van de bezoekers waren. Na een vaste periode van 6 maanden kan je maandelijks en kosteloos opzeggen. Geen verkoop = geen kosten, als dat geen duidelijke taal is!

VOLGENDE WEEK, STAP 2: DE JUISTE PRIJS!