Verhoog de verkoopwaarde van je woning!

SLIM RENOVEREN LOONT!

Een investering die vanaf dag één 20% rendement oplevert? Dit kan en het heet: BENOVEREN! Het is renoveren met aandacht naar betere energieprestaties. Het benovatietraject, in 5 stappen omvat: dak, buitenmuren, glas & schrijnwerk, vloer & technieken.

We illustreren het even met een praktijkvoorbeeld waarbij een rijwoning wordt aangepakt; voor de verbouwing had de woning een verkoopwaarde van 175.000 euro. Na de werken was dat 325.000 euro. Daarom is het belangrijk bij een te koop stelling van een woning om renovatie te overwegen.

Betere energieprestaties worden weergegeven via het energieprestatiecertificaat (EPC). Het EPC vertelt je meer over het E – peil; hoe langer, hoe energiezuiniger! Onderschat het belang er niet van, want meer én meer financiële instellingen baseren zich hierop voor het toekennen van een gunstig tarief.

Woningen met een slecht EPC raken moeilijker verkocht of moeten inboeten op de verkoopsprijs. Daarom is het belangrijk, bij het nemen van je beslissing om alle pro’s & contra’s even af te wegen. Wie weet is jouw woning het ideale benovatieproject voor een mooie meerwaarde!

Advies nodig? Kom bij ons langs voor raad en daad.

Gilles & Bart