YOU NEVER HAVE A SECOND CHANCE TO MAKE A FIRST IMPRESSION!

You never have a second chance to make a first impression; een cliché dat zo vast staat als een huis. En daarom gaan we er alles aan doen om je vastgoed netjes te presenteren, zowel online als offline!

Nadat we je specifieke verwachtingen en wensen kennen, maken we een grondige analyse van je eigendom. Ook krijg je meer informatie over ons uniek commissiesysteem, ons plan van aanpak en een duidelijk beeld van de mogelijke kosten die het in de markt zetten met zich meebrengt.

We mikken op een optimale visibiliteit waarbij we starten met een professionele fotoshoot van de woning waarbij we letten op details. Dit kan binnen gebeuren aan de hand van een 360° tour of buiten door middel van drone – beelden. Hiermee bieden we de kandidaat – koper een virtuele rondleiding aan.

Het resultaat van de fotoshoot wordt geëtaleerd in de vitrineborden en op de videowall bij Huys Médard. Online kan je naast de beelden ook gedetailleerde informatie over het pand terugvinden op onze gebruiksvriendelijke website.

De mogelijkheid tot een vastgoedfilmpje is een bijkomende optie die kan ingezet worden op onze diverse sociale media kanalen. En last but not least, de inzetbaarheid op de populairste portaalsites waar jouw eigendom zeker niet mag ontbreken!

Een vlotte verkoop van uw huis, appartement, nieuwbouw, bouwgrond of projectgrond is voor alle partijen van primordiaal belang; dit tot ieders tevredenheid!