Uniek commissiesysteem

Jij beslist zelf hoeveel commissie je wil afstaan.

Door ons uniek commissiesysteem bepaal jij als verkoper zelf hoeveel commissie je wil afstaan. We hebben hiervoor 3 formules uitgewerkt: goud, zilver en brons. De rode draad doorheen het systeem is dat jij als verkoper de touwtjes in handen hebt.

Het verschil tussen de verschillende pakketten bestaat erin hoe intensief jouw pand of woning in de markt wordt gezet. Je kan er op rekenen dat Huys Médard de ‘basis’ sowieso in orde brengt: een professionele fotoreportage, duidelijk zichtbare visibiliteit aan het pand zelf en aanwezigheid in onze vitrine en op verschillende digitale kanalen. Wil je dit uitbreiden? Dat kan! Een 360° virtuele tour, 3D-plannen, online advertising, …

KRIJG EEN VOORSTEL OP MAAT

Onze paketten:

Gratis schatting van jouw woning

Overweeg je een pand of woning te verkopen en wil je hier graag gratis & vrijblijvend advies over inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op. We bekijken graag samen met jou alle aspecten van het pand, en adviseren je over de correcte verkoopprijs en onze promotietools. Het succes van een goede verkoop is gestoeld op een goede prijszetting.